Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

КЛЕР:Имплементација стандарда квалитета ISO 9001:2008 у рад општинске управе

ISO STANDARD 2015Од октобра месеца 2015. године на иницијативу Канцеларије за локални економски развој, Институт за истраживања и пројектовања у привреди из Београда започиње имплементацију стандарда квалитета у рад Општинске управе општине Алексинац: SRPS ISO 9001:2008, у складу са препорукама SRPS ISO 18091:2015.

Штампа

Одржана радионица за припрему Програмског буџета за 2016. и Планова капиталних инвестиција за 2016-2020.

EP Programski budzet 2015Данас је у организацији Европског ПРОГРЕС-а и Канцеларије за локални економски развој општине Алексинац (КЛЕР), у сали СО Алексинац, одржана Радионица за припрему програмског буџета за 2016. годину и планова капиталних инвестиција за 2016-2020. годину. Радионица је посвећена радним групама и буџетским корисницима општина Алексинац, Бела Паланка и Мерошина. 

Штампа

Одржана информативна сесија Европског прогреса

EP geografsko poreklo 2015Данас је у сали СО Алексинац, у оквиру Развојног програма Европски ПРОГРЕС, а у сарадњи са Канцеларијом за локални економски развој општине Алексинац (КЛЕР), одржана Информативна сесија на тему финансијске подршке увођењу међународних стандарда квалитета и заштите географског порекла.

Штампа

Обука за почетнике у пословању

KLER RRAРегионална развојна агенција Југ из Ниша и Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац позивају све потенцијалне предузетнике, власнике, директоре и запослене у малим и средњим предузећима и предузетничким радњама, као и и све остале заинтересоване младе људе да се пријаве за учешће на тродневној Обуци за почетнике у пословању.