Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Обука за почетнике у пословању

KLER RRAРегионална развојна агенција Југ из Ниша и Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац позивају све потенцијалне предузетнике, власнике, директоре и запослене у малим и средњим предузећима и предузетничким радњама, као и и све остале заинтересоване младе људе да се пријаве за учешће на тродневној Обуци за почетнике у пословању.

Обука ће бити одржана следеће недеље, 21. - 23.9.2015. године (понедељак, уторак и среда) у термину 10 - 15 часова, у просторијама Туристичко-информативног центра у главној улици у Алексинцу, и на њој ће учесници бити у прилици да добију све потребне информације везане за вредновање пословне идеје и израду бизнис плана, правну и пореску регулативу пословања, изворе финансирања и сарадњу са банкама.

Свим полазницима који буду успешно завршили обуку Министарство привреде РС, Национална агенција за регионални развој и Регионална развојна агенција Југ доделиће сертификат о успешно завршеној обуци, признат од стране Националне службе за запошљавање.

Сви заинтересовани могу се пријавити до петка, 18. септембра, слањем пријаве на мејл  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.   (име и презиме, место становања и година рођења, контакт подаци) или путем телефона 060/218 22 08. Број места је ограничен.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here