Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана радионица за припрему Програмског буџета за 2016. и Планова капиталних инвестиција за 2016-2020.

EP Programski budzet 2015Данас је у организацији Европског ПРОГРЕС-а и Канцеларије за локални економски развој општине Алексинац (КЛЕР), у сали СО Алексинац, одржана Радионица за припрему програмског буџета за 2016. годину и планова капиталних инвестиција за 2016-2020. годину. Радионица је посвећена радним групама и буџетским корисницима општина Алексинац, Бела Паланка и Мерошина. 

Тема ове радионице била је анализа припремљених финансијских планова буџетских корисника у складу са методологијом програмског буџетирања, као и идентификација њихових капиталних пројеката.
У домену програмског буџетирања радило се на припреми поједностављеног приказа буџета за сврху његовог презентовања грађанима и широј јавности. У домену припреме Плана капиталних инвестиција радило се на идентификацији пројеката локалних буџетских корисника.
На поменутој радионици приказ стања базе података о имовини локалне самоуправе и искуство у коришћењу софтвера изнели су службеници Општинске управе општине Алексинац, Драгица Масловарић и Александар Матејевић.

Иначе, радионици су присуствовали чланови општинских радних група, представници буџетских корисника, представници Европског ПРОГРЕС-а и консултанти Јованка Манић и Звонко Брњас.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here