Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

Одобрен Пројекат израде плана капиталних инвестиција

European PROGRESКанцеларија за локални економски развој општине Алексинац (КЛЕР Алексинац) обезбедила је подршку у изради Плана капиталних инвестиција општине Алексинац, која се финансира кроз развојни програм Европски ПРОГРЕС.

Штампа

Сајам ЕУ пројеката

SAJAM EU PROJEKATAНа сајму пројеката финансираних од стране Европске уније под називом  “ЕУ и Србија на делу“, одржаном  у петак, 22. маја у Нишу, Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац (КЛЕР Алексинац) и Друштво за развој креативности из Алексинца представили су два успешна пројекта који се реализују у општини Алексинац.

Штампа

Одржана седница Штаба

SEDNICA STABA 43 2015На седници Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац донета је одлука о укидању ванредне ситуације у селу Вукања, усвојен је Извештај о процени штете настале у недавним поплавама и донета Одлука о упућивању једнократне новчане помоћи грађанима који су претрпели штету на стамбеним објектима.

Штампа

Донација Фондације Новака Ђоковића ОШ „Смех и суза“

FONDACIJA NOVAK DJOKOVICПредставници Новак Ђоковић Фондације и Амбасаде Канаде посетили су Основну школу за децу и омладину са сметњама у развоју „Смех и суза“, којој су недавно обезбедили дигитални логопедски и интерактивни сет у вредности од 458.213 динара.

Штампа

Јована Милановић државни првак из информатике, Андрија други

DRZAVNI PRVACI 2015На државном такмичењу из информатике и рачунарства „Тесла инфо куп“ одржаном прошле недеље у Нишу, Јована Милошевић, ученица ОШ „Вук Караџић“ из Житковца, и Андрија Ранђеловић, ученик „ОШ „Јован Јовановић Змај“ са Алексиначког Рудника, освојили су прво и друго место.