Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана друга едукација о родној равноправности

EDUKACIJA RRУ оквиру пројекта „Жене у фокусу“, који уз финансијску подршку Делегације Европске уније у Србији заједнички реализују Друштво за развој креативности из Алексинца и општина Алексинацпротеклог викенда у Сокобањи одржан је тренинг на тему „Родно буџетирање на локалном нивоу“. Обуци су присуствовали представници локалне самоуправе, цивилних организација, институција и чланови Комисије за родну равноправност општине Алексинац.

Штампа

Годишњица пробоја логора на Црвеном Крсту

GODISNJICA CRVENI KRSTДелегација Одбора за обележавање празника, историјских догађаја, годишњица и јубилеја у општини Алексинац у четвртак, 12. фебруара 2015. године, учествовала је на комеморативном скупу поводом обележаваа 73. годишњице пробоја логора на Црвеном Крсту у Нишу, и том приликом у име општине Алексинац положила цвеће на спомен-обележје пострадалим логорашима. Делегацију су чинили Мирко Јордановић и Мића Милојевић, председник и секретар СУБНОР-а Алексинац, као и Богољуб Богосављевић, унук стрељаног логораша из Глоговице.

Штампа

Обука ђака првака о понашању у саобраћају

OBUKA DJAKA PRVAKAОдржаним предавањем о правилима безбедног понашања у саобраћају, данас је у ОШ „Љупче Николић“ у Алексинцу завршена саобраћајна обука ученика првог разреда основних школа на територији општине Алексинац. Ова акција плод је заједничке организације Савета за безбедност саобраћаја општине Алексинац, Црвеног крста,  Полицијске станице Алексинац и Канцеларије за младе.

Штампа

Заменица норвешког амбасадора у посети Алексинцу

ZAMENIK NORVESKOG AMBASADORAЈанике Баин, заменица амбасадора Краљевине Норвешке у Београду, посетила је Алексинац у среду, 11. фебруара. Разлог њеног доласка било је отварање самосталне изложбе графичких радова познатог норвешког графичара Мартина Дуеа, у организацији Центра за културу и уметност општине Алексинац и Удружења ликовних уметника и историчара уметности „Палански Арт“ из Ниша.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here