Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Презентација пројекта пописа јавне имовине

EUEXHANGE4 PREZENTACIJAПод слоганом „Утврди нашу имовину – одреди нашу будућност“, данас је у сали Скупштине општине Алексинац одржана презентација пројекта „Попис и регистрација јавне имовине у Алексинцу и Ражњу“. Овим пројектом, Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац обезбедила је донацију од стране Европске уније у износу од 174 000 евра, и он се реализује у оквиру програма доделе бесповратне помоћи EU EXCHANGE 4, који спроводи Стална конференција градова и општина (СКГО).

Штампа

Важно обавештење за пољопривреднике

PIJACE PONUDAКако би се спречила продаја потенцијално контаминираних производа са подручја која су била захваћена поплавним таласом током априла и маја ове године, Нишавски управни округ наложио је да сви пољопривредни произвођачи који своје производе износе на тржиште морају извадити потврду да ти производи потичу са парцеле која није била плављена. Ове потврде издаваће председници месних заједница, који преузимају пуну одговорност за истинитост података који су у њима наведени.

Штампа

Одржана седница Скупштине

SEDNICA SO 2014 23Данас је у згради Општинске управе одржана 23. седница Скупштине општине Алексинац. Седницом је председавао Грујица Вељковић, председник Скупштине, а на дневном реду нашле су се 33 тачке.

Штампа

Обавештење за све кандидате којима ће бити додељење субвенције за самозапошљавање

NZS OPSTINA LOGOУ складу са јавним позивом, лица којима ће бити додељења субвенција Одлуком о додели субвенција незапосленим лицима са самозапошљавање, у обавези су да отпочну обављање регистроване делатности након подношења захтева, а најкасније до датума потписивања уговора.

Документацију за закључивање уговора наведену у Јавном позиву, наведена лица су у обавези да доставе, како би се спровео поступак закључења појединачних уговора и исплате средстава.

За сва додатна питања и информације лица се могу обратити Националној служби за запошљавање- Служби у Алексинцу.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here