Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

19. годишњица НАТО агресије

DAN SECANJAЦентрална државна церемонија поводом обележавања 19. годишњице Дана сећања на страдале у НАТО агресији одржаће се у суботу 24. марта са почетком у 20 часова на платоу Дома културе. Скупу ће присуствовати државни врх Републике Србије на челу са председником Александром Вучићем.


Обавештавају се грађани Алексинца да ће се 23. и 24. марта огласити сирене за узбуну, поводом обележавања 19. годишњице од почетка НАТО агресије на Савезну Републику Југославију. Сирене ће се огласити у петак 23. марта у 20 часова у склопу генералне пробе, а у суботу 24. марта такође у 20 часова као део званичне церемоније.

 

За потребе одржавања церемоније, до недеље, биће затворене следеће улице: Душана Тривунца (од Тихомира Ђорђевића до улице Дракчета Миловановића), Књаза Милоша (од улице Тихомира Ђорђевића до улице Момчила Поповића), Момчила Поповића (од улице 7. јули до улице 13. октобар)

 

Позивају се грађани Алексинца, града страдалника, да присуствују државном обележавању овог значајног историјског догађаја.