Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Без воде у недељу

voda iskljucenjeОбавештавају се потрошачи у 1. висинској зони (град Алексинац и насеља са леве стране Ј. Мораве) да ће у ноћи између суботе и недеље (18. на 19. март 2017. године), од 1 сат после поноћи доћи до прекида у водоснабдевању, због интервенције на магистралном цевоводу у Алексинцу и замене главног секторског вентила.

Нормализација снабдевања очекује се у недељу 19. марта у вечерњим сатима, те се грађани моле да претходно припреме неопходну количину воде за пиће и хигијенске потребе.

Водоснабдевање потрошача у 2. висинској зони (Логориште и Алексиначки Рудник), као и у насељима Краљево, Суботинац, Бобовиште, Ћићина и Рутевац тећи ће без прекида, док ће потрошачи 2. висинске зоне у Палилули, Глоговици и Алексиначким Бујмиру имати залихе воде из резервоара „Палилула“ до недеље у подне, уз рационалну потрошњу.

Цистерна са водом за пиће са које грађани могу захватити воду биће постављена испред Дома културе у Алексинцу, почев од недеље у 8 часова.

У ЈКП „Водовод и канализација“ захваљују се грађанима на стрпљењу и разумевању, уз напомену да ће интервенцијама на магистралном цевоводу бити обезбеђено квалитетније и поузданије водоснабдевање потрошача у будућем периоду.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here