Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана 4. седница Савета за здравље

SEDNICA SAVETA ZA ZDRAVLJE 4Данас је на основу предлога Министарства здравља републике Србије, СКГО-а и Института за јавно здравље „Др Милан Јовановић Батут“ одржана 4. ванредна седница Савета за здравље општине Алексинац.

На дневном реду седнице било је разматрање активације, координације и субординације локалног Савета за здравље, ради ефикасне подршке санацији насталих, као и превенцији могућих проблема по животе и здравље људи, а у складу са Законом о јавном здрављу РС.

Седници Савета, поред редовних чланова, присуствовали су и представници Црвеног крста и Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац.

Директор Дома здравља, др Родољуб Живадиновић, истакао је да је Дом здравља Алексинац укључен у најновији предлог мера Института за јавно здравље и да се све мере редовно спроводе.
Утврђено да су све службе у приправности у случају наиласка поплавних таласа и спремне да одговоре на евентуалне елементарне непогоде.

На крају седнице Савета за здравље, чланови су изнели предлог чланова Комисије за доделу средстава за вантелесну оплодњу, коју ће чинити социолози, правници, доктори специјалисти и представници Фонда за здравствено осигурање.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here