Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана 82. седница Општинског већа

VECE 2016 82Чланови Општинског већа рано јутрос одржали су своју 82. седницу, на чијем се дневном реду нашло 8 тачака.

Алексиначки већници дали су сагласност на Одлуку о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине Алексинац за 2015. годину, Одлуку о изменама и допунама Одлуке о поверавању обављања комуналне делатности ЈКП „Комуналне услуге“ Алексинац, на Одлуку о измени и допуни Одлуке о социјалној заштити општине Алексинац
као и на Нацрт решења о давању сагласности на измене и допуне Програма пословања ЈКП „Комуналне услуге“ Алексинац за 2016. годину. Једногласно је усвојена и Одлука о успостављању услуге социјалне заштите „Предах смештај“. Реч је о шестомесечном пројекту Центра за социјални рад општине Алексинац. Услуга „Предах смештај“ омогућава привремени и краткотрајни смештај ради пружања подршке и помоћи кориснику и његовој породици. Доступна је деци и младима са сметњама у развоју са територије општине Алексинац.

Осим тога, Општинско веће је на данашњој седници усвојило и Одлуку о приступању израде Стратегије јавног здравља општине Алексинац за период 2016-2020. године. Циљ израде Стратегије јавног здравља је да Стратегија идентификује приоритетна подручја где је унапређење здравља и квалитета живота могуће, да појасни циљеве, дефинише основне активности и одговорности свих релевантних партнера у области јавног здравља. Носилац израде је Савет за здравље општине Алексинац, као и Радна група за израду Стратегије.

Већници су на свом 82. заседању дали сагласност и на Одлуку о финансијској помоћи за вантелесну оплодњу у општини Алексинац. Висина финансијске помоћи износи 250.000,00 динара по пару и исплаћује се у једнократном износу.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here