Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

МДУЛС ДОНИРАЛО 20 ЛАПТОП РАЧУНАРА ОУ АЛЕКСИНАЦ

436261984 879193004247078 3847408659552951267 n
Министар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић, током боравака у општини Алексинац, заједно са руководством Општине, обишао је данас јединствено управно место успостављено захваљујући финансијској подршци овог Министарства и том приликом донирао 20 лаптоп рачунара у циљу унапређења функционисања електронске управе.
Радни састанак, у присуству државног секретара у МДУЛС Чедомира Ракића и начелника Нишавског управног округа Петра Бабовића, искоришћен је и за разматрање питања од значаја за даљи економски развој алексиначке општине.
У изјави за медије министар Мартиновић изјавио је да је Алексинац израстао у успешну локалну самоуправу и нагласио да постоји добра сарадња између Владе Републике Србије, Нишавског округа и Општине Алексинац.
Међусобну сарадњу похвалио је и председник општине Алексинац Далибор Радичевић и додао да је током разговора са министром отворено много тема везаних за надлежно Министарство, али и актуелни проблем око пројектовања брзе саобраћајнице кроз општину Алексинац.