Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

МИНИСТАР ГАШИЋ ПОЛОЖИО КАМЕН – ТЕМЕЉАЦ ЗА ИЗГРАДЊУ НОВОГ ОБЈЕКТА ВАТРОГАСНО – СПАСИЛАЧКОГ ОДЕЉЕЊА У АЛЕКСИНЦУ

400814761 774804264685953 447151140832560758 n
Министар унутрашњих послова Братислав Гашић положио је камен - темељац за изградњу новог објекта Ватрогасно - спасилачког одељења у Алексинцу и обишао реновиране просторије спортског објекта Жандармерије.
Министар Гашић је истакао да ће изградња новог објекта Ватрогасно - спасилачког одељења у Алексинцу значајно допринети још бољем и ефикаснијем раду ватрогасаца - спасилаца, јер ће у бољим условима и новој, функционалној згради на бржи и лакши начин приступати интервенцијама – стоји у саопштењу Министарства унутрашњих послова.
„Свако улагање у полицију и ватрогасце-спасиоце је улагање у још већу сигурност и безбедност наших грађана. Министарство унутрашњих послова наставиће са инфраструктурним улагањима и занављањем опреме за све припаднике МУП-а“, рекао је министар Гашић након полагања камена - темељца за изградњу новог, модерног објекта Ватрогасно - спасилачког одељења у Алексинцу.
Такође, министар Гашић је приликом обиласка реновираног објекта за спортске активности припадника Жандармерије у Алексинцу истакао да ову елитну јединицу одликује висок степен обучености и професионализам, као и да посвећено штите безбедност Републике Србије и свих њених грађана.
„Наставићемо са улагањима и побољшањем услова у којима радите, јер држава неизмерно цени то што сте чувари безбедности наших грађана. Свакодневно показујете истинску храброст и професионалност, као и љубав и поштовање према нашој држави и управо због тога ћемо наставити да максимално обезбедимо и побољшамо услове у којима радите“, поручио је министар Гашић.
Извор: МУП
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here