Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

ОДРЖАН ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ

358060717 691910059642041 6154469820032048600 n
Под покровитељством Општине Алексинац, на терену у оквиру Градског стадиона у Алексинцу, одржан је традиционални пети по реду турнир у одбојци на песку.
Пехаре и награде, након одиграних финалних утакмица, уручила је заменица председника општине Алексинац Маријана Радивојевић.
Крушевљанке Кристина Миросављевић, Нађа Анђелковић и Катарина Милетић освојиле су прво место у категорији девојака. У мушкој категорији, прво место заузела је екипа из истог града, у чијем саставу су играли Милорад Седлан и српски репрезентативац Андрија Вуликић.
Што се тиче млађих категорија, прво место у женској освојиле су Јана Стефановић, Мила Јовић и Сара Медић, а победници у категорији мушкараца су Огњен Михајловић и Богдан Петровић.
У тродневном такмичењу су учествовале 42 екипе из Алексинца, Крушевца, Ниша, које су се такмичиле у категоријама 2 на 2 мушкарци и 3 на 3 девојке.
Укупан наградни фонд овогодишњег турнира износио је 80 хиљада динара, а одржан је у организацији Канцеларије за младе општине Алексинац, Спортско рекреативног центра Алексинац – СРЦА, Спортског савеза општине Алексинац, Савеза за школски спорт и Одбојкашког клупа ''Пин''.