Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

ОДРЖАН ПРВИ САЈАМ МЕДИЈА У АЛЕКСИНЦУ

336894624 2783109148486440 9125358903431130331 n
У организацији Удружења ''Дарс'' и Клуба новинара Алексинац данас је одржан Први Сајам алексиначких медија на коме су презентовани потенцијали алексиначких медија, а локалне медијске куће представиле су своје медијске производе, новине, књиге и емисије.
На самом почетку, председник општине Алексинац Далибор Радичевић обраћајући се присутнима, поздравио је представнике Министарства информисања и телекомуникација и Удружења новинара Србије, представнике медија и медијских удружења. Општина Алексинац има добру сарадњу са свим алексиначким медијима у циљу правовременог информисања о активностима и плановима у локалној самоуправи, између осталог је истакао председник Радичевић.
Током одржавања манифестације, медијским радницима уручене су награде и признања за дугогодишњи допринос у развоју локалног информисања, за унапређење стандарда радио израза у тематском и драмском програму, допринос јачању ПР службе, локалног информисања, за остварене резултате у грађанском новинарству и постигнуте резултате у медијском раду.