Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАН СЕМИНАР ЗА КОМАНДАНТЕ ШТАБОВА

DSC 0100

Председник општине Алексинац Далибор Радичевић учествовао је на семинару за команданте окружних, градских и општинских штабова за ванредне ситуације са темом ''Организација рада Штаба за ванредне ситуације и руковођење у ванредним ситуацијама''.

Семинар је у циљу унапређења знања и организационих способности команданата у области смањења ризика од катастрофа и управљања у ванредним ситуацијама одржан у Нишу у организацији Министарства унутрашњих послова – Сектор за ванредне ситуације уз подршку Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС), Мисија у Србији.

Семинару је присуствовало 30-ак команданата и заменика команданата из Нишавског, Борског, Зајечарског, Пиротског, Јабланичког, Пчињског и Топличког управног округа.

Спремност локалних самоуправа да се благовремено и на законом предвиђен начин припреме и одговоре на изазове од приоритетног је значаја. С тим у вези, Општина Алексинац превентивне мере и активности у области смањења ризика од катастрофа остварује преко Штаба за ванредне ситуације а у складу са Проценом угрожености територије општине Алексинац од елементарних непогода и других несрећа.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here