Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ВЕСТИ

315399296 520238423475873 2350462275845907698 n
Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић заједно са председником општине Алексинац, отворила је данас 23. Међународни стручни семинар пчеларских удружења који се одржава у Дому културе у Алексинцу.
Организатори овог Међународног скупа су Регионална асоцијација пчеларских организација југоисточне Србије, Друштво пчелара Алексинац и Савез пчеларских организација Србије (СПОС), под покровитељством општине Алексинац.
Од како је у саставу нове Владе Републике Србије министарка Јелена Танасковић, њена прва службена посета била је баш у Алексинцу.
Том приликом истакла је да је сектор меда, захваљујући државној подршци пчеларима, доживео снажан развој у претходних годину дана, при чему је постао значајан извозни производ Србије.
Председник општине Алексинац Далибор Радичевић поздравио је све присутне и захвалио се министарки што је присуствовала отварању. Истакао је да ће и локална самоуправа наставити да помаже пчеларима на територији општине Алексинац.
Др Родољуб Живадиновић, председник СПОС-а додао је да држава данас издваја преко 7 милиона евра подршке пчеларству кроз субвенције, као и да је са 25% учествовала у трошковима изградње Погона за пласман меда.
Након отварања семинара министарка Танасковић заједно са председником општине прошетала је главном улицом Алексинаца и са њим је разговала о даљем развоју пољопривреде на територији општине Алексинац.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here