Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНО АТЛЕТСКО ТАКМИЧЕЊЕ „БРЗИНОМ ДО ЗВЕЗДА“

277510785 7648489538519482 6420386942119520192 n
Атлетско такмичење „Брзином до звезда“ за ученике трећег и четвртог разреда основних школа за општину Алексинац одржано је данас на градском стадиону у Алексинцу.
Председник општине Далибор Радичевић отворио је такмичење у име општине Алексинац и том приликом поздравио све присутне и изразио велико задовољство што је Алексинац укључен у Атлетски савез Србије и караван „Брзином до звезда“. Поручио је деци да је спорт и здрав начин живота нешто на шта сви морају да обрате пажњу, да мање времена проводе уз телефоне и компјутере, а више да се посвете игри и учењу.
Општину Алексинац на Републичком такмичењу представљаће ученици Страхиња Станковић, Урош Јовић, Лара Милетић и Анђела Миљковић из ОШ „Љупче Николић“ из Алексинца, Тадија Станковић, Константин Џонић и Кристина Михајловић из ОШ „Вук Караџић“ из Житковца, Уна Марковић из ОШ „Аца Синадиновић“ из Лоћике, Анђелија Глишић и Мартин Костић из ОШ „Стојан Живковић Столе“ из Трњане, Јулија Тасић, Петра Цветковић, Павле Здравковић, Ледир Чочај и Новак Милетић из ОШ „Вожд Карађорђе“ из Алексинца, Дуња Живковић из ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Алексиначког Рудника и Илија Митровић из ОШ „Свети Сава“ из Суботинца.
Кроз међуодељенско, општинско, градско, републичко, па све до самог суперфинала ово такмичење жели да пошаље и јасну поруку свој деци, школама, родитељима, да без здравог начина живота, без здраве комуникације, без подстицаја и улагања тешко је стићи до крајњег циља, до неких светских и до неких својих животних звезда водиља.
Организатор такмичења је Савез за школски спорт општине Алексинац у сарадњи са Атлетским савезом Србије, а главни покровитељ пројекта је Yettel Србија.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here