Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА УГРАДЊУ СОЛАРНИХ ПАНЕЛА

254806677 7086791491355959 6435951472689574247 n
Општина Алексинац потписала је Уговор о суфинансирању програма уградње соларних панела за домаћинства са Министарством рударства и енергетике, а које је уручила потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике, Зорана Михајловић.
Она је рекла да су циљеви давања подстицаја за уградњу соларних панела смањење потрошње енергије на националном нивоу, нижи рачуни за домаћинства и здравија животна средина.
„Ми смо овим пројектом постављања соларних панела и замене столарије покренули највећи процес који значи здравију, одрживију и зелену енергетику и Србију. То ће у потпуности променити слику Србије у наредним годинама. Укупно је 37 локалних самоуправа које су створиле услове за заједничко спровођење овог пројекта и показале свест да неке ствари морамо да мењамо. Нема разлога да огроман број сунчаних дана у нашој земљи не искористимо и омогућимо свим грађанкама и грађанима Србије да поставе соларне панеле. Наставићемо субвенционисање и за постављање соларних панела и замену столарије и у наредним годинама, а циљ је да сва домаћинства у Србији добију ту могућност“.
Општина Алексинац је у овом програму добила 2 милиона динара од Министарства и уложиће још 2 милиона.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here