Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНА 12. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

160300755 6309049299130186 3057897438719823077 o
Данас је у Скупштинској сали одржана 12. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницу је отворио председник Далибор Радичевић и констатовао да присуствују сви чланови Већа, на дневном реду нашла се 21 тачка.
Чланови Општинског већа најпре су усвојили Одлуку о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Алексинац за 2021. годину, такође, усвојене су Измене и допуне Кадровског плана општине Алексинац.
Усвојена је Одлука о организацији и функционисању цивилне заштите на територији општине Алексинац.
Алексиначки већници усвојили су Одлуку о измени и допуни Одлуке о управљању јавним паркиралиштима према којој се уводе општа паркиралишта чије ће коришћење бити бесплатно и посебна паркиралишта за чије коришћење ће се наплаћивати минимална цена паркирања. У I (црвеној) зони време паркирања биће ограничено на 120 минута, а у II (зеленој) зони неће бити ограничено. За паркирање путничких аутомобила, мопеда и мотоцикла ван зона одређен је простор паркиралиште иза стадиона и паркиралиште у Шуматовачкој улици.
Усвојена је Одлука о регулисању саобраћаја на путевима на територији општине Алексинац.
Општинско веће усвојило је Решење о давању сагласности на Одлуку о искњижењу имовине из пословних књига за ЈКП „Водовод и канализација“ , ЈКП „Комуналне услуге“ и Јавном предузећу за путеве и стамбено комуналну делатност Алексинац и пренос имовине општини Алексинац као оснивачу.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here