Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ЗА ТЕРИТОРИЈУ ОПШТИНЕ АЛЕКСИНАЦ

Stab2020
     Данас је у сали Скупштине општине Алексинац одржана 68. по реду седница Штаба за ванредне ситуације за територију општине Алексинац.

   Седницом је председавао Ненад Станковић, командант Штаба. Поред чланова Штаба у ужем саставу, седници су присуствовали Бобан Џунић, члан Окружног Кризног Штаба и Далибор Радичевић, посланик у Народној скупштини Републике Србије. Извештај су примене мера заштите поднели су: др Сретен Вујошевић, заменик директора Oпште болнице Алексинац, Александра Стоилковић, главни координатор Штаба за ванредне ситуације за територију општине Алексинац, Владан Милошевић, командир ПС Алексинац и Будимир Марковић, директор ЈКП „Комуналне услуге“. Чланови Штаба су на основу података лекара констатовали да је здравствена ситуација на територији општине Алексинац боља у односу на прошлу недељу, али да ванредна ситуација и даље остаје на снази.

    Усвоје је захтев Установе за одмор и рекреацију деце "Липовац" за дистрибуцијом одређене количине заштитних маски и рукавица, ради заштите и спречавања ширења инфекције изазване вирусом „Covid-19“.

   Такође, Црвени Крст општине Алексинац, на основу инструкција Министарства за државну управу и локалну самоуправу, извршиће набавку недостајуће количине средстава за превенцију ширења „COVID-19" епидемије Предшколској установи „Лане", основним и средњим школама на територији општине Алексинац. Финансијска средства за набавку поменутих средстава биће обезбеђења из текуће буџетске резерве.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here