Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

ОБАВЕШТЕЊЕ

CAM05614Општинска управа општине Алексинац обавештава грађане да ће се у четвртак04. јуна 2020.године извршити акција сузбијања крпеља на фреквентним зеленим површинама на територији општине Алексинац.

Извођачи акције су предузећа DE MUS доо Београд и SINITRA DDD доо Ваљево.

Сузбијање крпеља вршиће се уређајима са земље у парку Брђанка и другим мањим зеленим површинамау Алексинцу, Старом и Новом гробљу и неформалним излетиштима у околини, парковима на Ал. Руднику и у Житковцу, на уређеном делу обале Бованског језера и на меморијалним местима на истим локацијама и у истом обиму као и претходних година.

Екипе оперативаца ће почети третман од 8,00 часова. 

Да би се акција успешно реализовала и избегле нежељене последице моле се грађани да у време третмана не бораве на поменутим локацијама и не изводе кућне љубимце. Пчелари се обавештавају да предузму мере заштите пчелињих друштава.

CAM05616У случају неповољних временских прилика третман се одлаже за први наредни дан када временски услови погодују за извођење истог.

Детаљније информације о локацијама и току акције заинтересовани могу добити од  Владимира Никодијевића, руководиоца акције испред Општинске управе општине Алексинац на телефон 060 2182244