Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана седница Већа

VECE 2014 55На 55. седници Општинског већа општине Алексинац донета је одлука о прихватању понуде о преносу права својине над непокретностима у власништву Министарства одбране Републике Србије.

Штампа

Акција добровољног давања крви

dobrovoljno davanje krviКлуб добровољних давалаца крви „Хумано срце“, у сарадњи са Општом болницом и Црвеним крстом Алексинац, организује акцију добровољног давања крви у суботу, 20.децембра, у просторијама службе за трансфузију крви Опште болнице у Алексницу, у временском интервалу од 10 до 14 часова.

Позивамо све грађане хуманог срца да се одазову овој акцији и дају свој допринос обезбеђивању довољне количине крви за потребе наше болнице.

Штампа

Обука за управљање ГИС-ом

OBUKA ZA GISПрва фаза обуке радника Општинске управе општина Алексинац и Ражањ за управљање Географским информационим системом (ГИС) одржана је ове недеље у сали Скупштине општине Алексинац. Обуку је одржала Слађана Марјановић, представница фирме „ТопоГИС“ из Београда, заступника америчке компаније „Аутодеск“, која је лидер у производњи техничког софтвера.

Штампа

Одржана 53. седница Већа

VECE 2014 41На 53. седници Општинског већа општине Алексинац, одржаној у суботу 13. децембра, усвојен је нацрт ребаланса буџета за текућу 2014., као и нацрт буџета за наредну 2015. годину.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here