Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Јавна расправа Нацрта Одлуке о промени Статута општине Алексинац

ALEKSINAC GRBНа основу чл. 5., 6. и 7. Одлуке о приступању промени Статута општине Алексинац („Сл. лист општине Алексинац“ бр.21/2014 од 09.12.2014. године) председник Скупштине општине Алексинац, Грујица Вељковић, доноси Закључак о упућивању на јавну расправу Нацрта Одлуке о промени Статута општине Алексинац.

 

Јавна расправа о Нацрту Одлуке о промени Статута општине Алексинац, у трајању од 5 дана спровeшће се почев од 10.12.2014. године и трајаће закључно са 15.12.2014. године.

Јавна расправа о Нацрту Одлуке о промени Статута општине Алексинац ће се спровести:

- организовањем отвореног састанка представника надлежних органа општине, односно јавних служби са заинтересованим грађанима и представницима удружења грађана и средстава јавног обавештавања дана 15.12.2014. године у сали Скупштине општине Алексинац са почетком у 10:00 часова,

- истицањем на огласној табли у згради Скупштине општине Алексинац,

- објављивањем на сајту Општине Алексинац www.aleksinac.org,

- на огласним таблама месних заједница на територији општине Алексинац и достављањем текста одборничким групама у Скупштини општине Алексинац.

Примедбе и предлози на Нацрт Одлуке о промени Статута општине Алексинац, могу се у писаном облику доставити Скупштини општине Алексинац, Књаза Милоша бр.169, са назнаком – за Комисију за израду нацрта Одлуке о промени Статута општине Алексинац, најкасније до 15.12.2014. године.

Одлука о промени статута

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here