Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана седница Скупштине

SEDNICA SO 2014 26Данас је у згради Општинске управе одржана 26. седница Скупштине општине Алексинац. Седницом је председавао Грујица Вељковић, председник Скупштине, а на дневном реду нашло се 18 тачака.

Након подуже расправе у уводном делу седнице, председник општине Алексинац Ненад Станковић известио је одборнике о раду локалне самоуправе у периоду између две седнице.

У радном делу седнице највише речи било је о могућностима и условима за смањење цене за изношење смећа. На седници је, између осталог, усвојена Одлука о правобранилаштву општине Алексинац, којом се оно организационо издваја као посебан орган Општине, што је у складу са недавно донетим Законом о правобранилаштву. Затим, потврђен је и предлог Решења којим се остварена добит ЈКП Комуналне услуге у 2013. у износу од 8,12 милиона динара расподељује за инвестиционо улагање у набавку камиона-аутосмећара. Осим тога, потврђен је и предлог Решења о образовању Савета за младе СО Алексинац, усвојен од стране Општинског већа прошле недеље.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here