Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

Концерт групе „Галија“

GalijaУ оквиру обележавања Дана општине Алексинац, у среду, 5. јуна, Канцеларија за младе и Центар за културу и уметност организују концерт групе Галија.

Творци великих хитова попут „Додирни ме“, „Котор“, „Да ме ниси“, „Дигни руку“, „Старе трубе“ и „Православље“ окупиће на једном месту све љубитеље добро старог рок звука.

Концерт се одржава на Стадиону за мале спортове „Таш“, а улаз је слободан.

Почетак је заказан за 21 час.

https://www.facebook.com/events/119482541589814/?ref=25

Штампа

Малезијски добротворни базар

MALEZIJSKI BAZARПрошлог викенда Амбасада Малезије у Београду била је организатор и домаћин добротворног базара за помоћ породилиштима у Алексинцу и Књажевцу. Према речима отправника послова ове земље у Београду, Јубазлана Јусофа, циљ ове акције био је да се скрене пажња на значај наталитета у Србији и уједно поспеши директан контакт између грађана двеју земаља.

Посетиоци добротворног базара могли су да уживају у традиционалним малезијским народним играма, наступима познатих група из Србије, као и да пробају специјалитете народне кухиње и освоје неку од атрактивних награда добротворне лутрије.

Штампа

„Вече јагода“

Pozivnica-veče jagodaУ организацији Општине Алексинац, ОТИС-а и Удружења јагодара из Гредетина, вечерас ће у Туристичко-информативном центру у Алексинцу бити одржано Вече јагода.

Реч је о промоцији манифестације „Дани јагода-Гредетин 2013“ која ће бити одржана у недељу, 2. јуна, у склопу обележавања Дана општине Алексинац.

Вече јагода почиње у 20 часова.

Штампа

5. јун – Дан општине Алексинац

PLAKATОдбор за обележавање манифестација општине Алексинац у сарадњи са општинским установама и ове године организује Дан општине Алексинац – 5. јун.

Програм обележавања трајаће од 2. до 8. јуна, а свој долазак потврдили су гости из Грчке, Словеније, Бугарске и Украјине. У оквиру обележавања Дана општине, 5. јуна, на свечаној седници СО Алексинац, биће додељена и Јавна признања, тачније 2 плакете, 5 награда и 5 похвала.

ПРОГРАМ ПРОСЛАВЕ