Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Дани изазова

Sport-za-sveУ среду, 29. маја, у 48 градова у Србији, по 17. пут, одржаће се „Дани изазова“, под паролом „Живот је дужи када се корак пружи“. Реч је о традиционалној, међународно признатој и афирмисаној манифестацији, чију реализацију координира Светска Асоцијација (ТАФИСА) „Спорт за све“.

Основни циљ акције је да последње среде у месецу буде анимиран што већи број грађана ради укључења у рекреативне активности са спортским и културним садржајима кроз игру, дружење и забаву, у трајању од најмање 15 минута.

 

Општина Алексинац је ове године по први пут узела учешћа у „Дану изазова“ и у оквиру своје категорије у којој се такмичи, имаће за противника општину Крупањ. У времену од 7 до 20 часова свако је слободан да изабере активност и вежба на понуђеним локацијама или било ком другом месту, па и код куће. У центру града акцију ће подржати наши успешни спортисти Џиу-џицу клуба НИФ, Џудо клуба КИНЕЗИС, стонотенисери Алексинца, Аикидо клуб, са почетком у 10 часова, док ће фудбалски клубови тог дана од 17 часова организовати мини лигу на стадиону ФК „Напредак“.

Обавештавамо и позивамо све грађане општине Алексинац да се укључе у ову планетарну акцију. Ради евидентирања броја учесника неопходно је да своје учешће грађани пријаве у Туристичко-информативном центру ОТИС-а или на телефоне: 065/3814220 и 018/804-025, најкасније до 29. маја 2013. године до 20 часова.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here