Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Малезијски добротворни базар

MALEZIJSKI BAZARПрошлог викенда Амбасада Малезије у Београду била је организатор и домаћин добротворног базара за помоћ породилиштима у Алексинцу и Књажевцу. Према речима отправника послова ове земље у Београду, Јубазлана Јусофа, циљ ове акције био је да се скрене пажња на значај наталитета у Србији и уједно поспеши директан контакт између грађана двеју земаља.

Посетиоци добротворног базара могли су да уживају у традиционалним малезијским народним играма, наступима познатих група из Србије, као и да пробају специјалитете народне кухиње и освоје неку од атрактивних награда добротворне лутрије.

 

Овогодишњи малезијски добротворни базар укључио је наступ више од 60 друштвено одговорних компанија из целе Србије које су одлучиле да понуде и промовишу своје производе и услуге и сва средства прикупљена на базару намене породилиштима у Алексинцу и Књажевцу.

Са територије општине Алексинац, овој акцији прикључили су се ОТИС, УГ „Радиност“, „Балекстра“, „Хајди“, „Премијер“, „Oriflame“ тим Алексинац и Општина Алексинац.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here