Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Обавештење о извођењу акције сузбијања крпеља

Општинска управа општине Алексинац обавештава грађане да ће се у среду 30.05.2018.године извршити акција сузбијања крпеља на фреквентним зеленим површинама на територији општине Алексинац.  

Извођачи акције су DE MUS доо Београд и SINITRA DDD доо Ваљево.

Сузбијање крпеља вршиће се уређајима са земље на следећим локацијама:

-Парк Брђанка, зелене површинеу ул. Шуматовачкој (брезе), у ул. Максима Горког (код борова на Војничком путу), у ул. Стевана Синђелића (Потковица), у улици Николе Тесле, у улици Милентија Поповића (Палилула), Старо гробље, Ново гробље, неформална излетишта на Фазанерији и код цркве Света Троица, део меморијалног комплекса Шуматовац, део потеса Јаз, зелене површине око спортске хале у Алексинцу, зелене површине у ул. Војске Југославије (дворишта стамбених зграда и околина мини пич терена), уређени део обале Моравице у Алексинцу од моста у Устаничкој улици до пиваре, дворишта блокова стамбених зграда између улица 7. јули и Душана Тривунца, мање зелене површине око пијаце, код зграде Спомен и нада, СДК, Дома Војске, Дома културе, Суда и Цркве Св. Николе и зелене површине ван града Алексинца: уређени део обале Бованског језера, парк у насељу Житковац, школско двориште у Прћиловици, парк на Алексиначком руднику, уређени део комплекса у Горњем Адровцу и меморијални комплекс у Делиграду.

Екипе оперативаца ће почети третман од 8,00 часова.

Да би се акција успешно реализовала и избегле нежељене последице моле се грађани да у време третмана не бораве на поменутим локацијама и не изводе кућне љубимце. Пчелари се обавештавају да предузму мере заштите пчелињих друштава.

У случају неповољних временских прилика третман се одлаже за први наредни дан када временски услови погодују за извођење истог.

Детаљније информације о локацијама и току акције заинтересовани могу добити од                                                                                                                       Владимира Никодијевића, руководиоца акције испред Општинске управе општине Алексинац на телефон 060 2182244

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here