Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е о резултатима Огласа за прикупљање писмених понуда за давање у закуп површина јавне намене за постављање привремених мањих монтажних објеката-киоска, у поновљеном поступку

Р е п у б л и к а   С р б и ј а

О П Ш Т И Н A   АЛЕКСИНАЦ

Општинска управа

Одељење за урбанизам и имовинско правне послове

Одсек за имовинско правне послове

II Број: 464-10/50-22

Датум: 08.3.2022. године

А л е к с и н а ц

На основу члана 17. став 3. Правилника о условима и начину спровођења поступка прикупљања понуда за давање у закуп јавних површина за привремено постављање киоска, поступка спровођења непосредне погодбе у посебним случајевима и поступка давања у закуп јавних површина у подручјима која нису обухваћена Програмом (,,Сл. лист општине Алексинац, бр. 32/21 и 37/21), Комисија за давање у закуп површина јавне намене за постављање привремених мањих монтажних објеката-киоска,сачињава

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

о резултатима Огласаза прикупљање писмених понуда за давање у закуп површина јавне намене за постављање привремених мањих монтажних објеката-киоска, у поновљеном поступку

Комисија за давање у закуп површина јавне намене за постављање привремених мањих монтажних објеката-киоска, предложила је председнику Општине да донесе Закључак о давању локације за постављање привременог мањег монтажног објекта – киоска понуђачу:

-    Штампа систем доо Београд, ул. Милутина Миланковића бр. 19, Београд, за локацију под редним бројем 3 – ул. Књаза Милоша (пешачка зона, угао испред „беле“ зграде поред локала Липовац), кп. бр. 2907 КО Ал. варош.

               

КОМИСИЈА ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ПОВРШИНА ЈАВНЕ НАМЕНЕ ЗА ПОСТАВЉАЊЕ ПРИВРЕМЕНИХ МАЊИХ МОНТАЖНИХ ОБЈЕКАТА-КИОСКА

      ПРЕДСЕДНИК КОМИСИЈЕ,

                                                                                                                       Љиљана Петровић Дугачки    

О б р а з л о ж е њ е

Комисија за давање у закуп површина јавне намене за постављање привремених мањих монтажних објеката-киоска расписала је Оглас за прикупљање писмених понуда за давање у закуп површина јавне намене за постављање привремених мањих монтажних објеката-киоска, број II464-160/2021 од 28.12.2021. године. Оглас је објављен на огласној табли и сајту општине Алексинац.

Записником о отварању понуда број: II464-10/18-22 од 18.01.2022. године констатовано је да је благовремено, односно до 17.01.2022. године до 14:00 часова, на адресу Општина Алексинац - Комисија за давање у закуп површина јавне намене за постављање привремених мањих монтажних објеката-киоска, Књаза Милоша 169, 18220 примљено 16 понуда. Неблаговремених понуда није било.

За локацију под редним редним бројем 3 – ул. Књаза Милоша (пешачка зона, угао испред „беле“ зграде поред локала Липовац), кп. бр. 2907 КО Ал. варош конкурисали су понуђачи TR „Rival“, Мајора Тепића бб, овлашћеног представника Дејана Маринковића и Штампа систем доо Београд, ул. Милутина Миланковића бр.19, овлашћеног представника Богдановић Срђана. Оба понуђача понудила су највећи износ, због чега је Комисија, у складу са чланом 14. став 3. Правилника о условима и начину спровођења поступка прикупљања понуда за давање у закуп јавних површина за привремено постављање киоска, поступка спровођења непосредне погодбе у посебним случајевима и поступка давања у закуп јавних површина у подручјима која нису обухваћена Програмом (,,Сл. лист општине Алексинац, бр. 32/21 и 37/21) упутила Позив за доставу понуда број: 464-10/20-22 од 21.02.2022. наведеним понуђачима да доставе нову понуду, након чега ће утврдити најповољнијег понуђача.

Понуђачи су благовремено доставили нове понуде, након чега је Комисија приступила отварање понуда у поновљеном поступку за 28.02.2022. године и о времену и месту отварања понуде обавестила понуђаче. Записником о отварању понуда број: II464-10/48-22 од 28.02.2022. године конастатовано је да су понуђачи благовремено доставили понуде. С обзиром на то да су понуђачи, у поновљеном поступку, доставили понуде са истом највишом понуђеном ценом, у скалду са чланом 14. став 4. Правилника о условима и начину спровођења поступка прикупљања понуда за давање у закуп јавних површина за привремено постављање киоска, поступка спровођења непосредне погодбе у посебним случајевима и поступка давања у закуп јавних површина у подручјима која нису обухваћена Програмом (,,Сл. лист општине Алексинац, бр. 32/21 и 37/21), Комисија је приступила примени додатног критеријума и обавестила присутног представника Штампа систем доо Београд, ул. Милутина Миланковића бр. 19 да достави тражене податке, а понуђачу TR „Rival“, Мајора Тепића бб, овлашћеног представника Дејана Маринковића, Комисија је упутила Позив за доставу понуда број: II464-10/49-22 од 28.02.2022. године.

Понуђач Штампа систем доо Београд, ул. Милутина Миланковића бр.19 доставио је Извештај о извршењу обавеза запошљавања особа са инвалидитетом у назначеном року, док понуђач TR „Rival“, Алексинац, Мајора Тепића бб није доставио податке са доказима о броју запослених соба са инвалидитетом, због чега се његова понуда сматра непотпуном.