Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

ЈАВНИ ПОЗИВ за доставу фотографија на фото конкурсу за младе до 30 година на тему „Топле боје Алексинца“, са акцентом на природу и живописне пределе наше општине.

ЈАВНИ ПОЗИВ

за доставу фотографија на фото конкурс за младе до 30 година на тему „Топле боје Алексинца“, са акцентом на природу и живописне пределе наше општине.

Фотографије морају бити у резолуцији не мањој од 5 МП (мега пиксела). На конкурсу могу учествовати сви заинтересовани који се не баве професионално фотографијом. Није дозвољено коришћење фотошопа и других програма за обраду фотографијa. Фотографије доставити путем електронске поште на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . У поруци написати име и презиме, контакт телефон, као и датум рођења.

Средства за набавку нагада опредељена су Одлуком о буџету општине Алексинац за 2023. годину, („Службени лист општине Алексинац“, број 28/22).

Јавни позив је отворен од 01. до 15. новембра 2023. године и све пристигле фотографије до краја тог дана биће разматране за једну од 3 награде.

Комисија ће одабрати 3 најбоље фотографије и у року од 2 дана од затварања Јавног позива. Имена добитника награда биће објављена на званичној интернет страници општине Алексинац, друштвеним мрежама Канцеларије за младе општине Алексинац и на огласној табли у згради општине Алексинац.

Све фотографије које буду пристигле у току Јавног позива остају у власништву Општинске Управе Алексинац, и као такве ће се користити од стране Општинске управе Алексинац.

Јавни позив се објављује на званичној интернет страници општине Алексинац, друштвеним мрежама Канцеларије за младе општине Алексинац и на огласној табли у згради општине Алексинац.