Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers

Чланци

Штампа

Закључци Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац

                      З А К Љ У Ч А К

Да у вези са дописом Предшколске установе „Лане“ Алексинац који је упућен Штабу за ванредне ситуације за територију општине Алексинац, дана 23.04.2020.године, број: II/ 60-7, установа обавештава Штаб да у складу са дописом Министарства просвете, науке и технолошког развоја, број:610-00-00286/2020-07 од 18.03.2020.године, располаже одређеном количином лако кварљивих намирницаи оних којима ускоро истиче рок, а чији попис чини прилог напред поменутог захтева. Штаб за ванредне ситуације за територију општине Алексинац обавештава подносиоца да пописану робу која је наведена у допису ставе на располагањe Црвеном крсту општине Алексинац.

                     З А К Љ У Ч А К

Да се изврши исплата Добровољно ватрогасном друштву Алексинац у износу од 40,621.99 динара, за извршену набавку неопходних средстава за потребе рада јединице Добровољно ватрогасног друштва Алексинац у периоду ванредног стања, а по налогу Штаба. Исплата ће се извршити из средстава сталне буџетске резерве Буџета општине Алексинац за 2020.годину.

                   З А К Љ У Ч А К

Да се Закључак о затварању робне пијаце у Алексинцу број: II/ 217-28, од дана 19.03.2020. године ставља ван снаге и да се одређује да ће робна пијаца у Алексинцу моћи да настави са радом од 28.04.2020. године, уз обавезу поштовања свих одлука и препорука Владе Републике Србије и Кризног Штаба и поштовања превентивних мера које се односе на спречавање ширења заразне болести COVID - 19изазване вирусом SARS-CoV-2, а којима се осигурава безбедност продаваца и безбедност корисника услуга.

        З А К Љ У Ч А К

Да се Закључак о затварању сточне пијаце у насељеном месту Тешица и Корман број: II/ 217-26, од дана 19.03.2020. године ставља ван снаге и да се одређује да ће сточне пијаце у горе наведеним насељеним местима моћи да наставe са радому терминима који су предвиђени као пијачни дани почев од 04.05.2020. године, уз обавезу поштовања свих одлука и препорука Владе Републике Србије и Кризног Штаба и поштовања превентивних мера које се односе на спречавање ширења заразне болести COVID - 19 изазване вирусом SARS-CoV-2, а којима се осигурава безбедност продаваца и безбедност корисника услуга.

       ЗА К Љ У Ч А К

Да се 150 од 1700 пакета у виду хране, дезинфекционих средстава и средстава за личну хигијенуза потребе корисника социјалне помоћи на територији општине Алексинац, предвиђених закључком број: II/ 217-72, од дана 10.04.2020. године, дистрибуира корисницима једнократне помоћи на територији општине Алексинац, које ће на основу своје процене одредити Центар за социјални рад општине Алексинац.

                                                                                                                     ЗА К Љ У Ч А К

Да објекти за приређивање забавних игара (кладионице), чији је рад био онемогућен због спречавања настанка и ширења инфекције изазване вирусом COVID-19, могу наставити са радом од 28.04.2020. године, уз обавезу поштовања свих одлука и препорука Владе Републике Србије и Кризног Штаба и поштовања и примене мера превенције, које се односе на спречавање ширења и смањења ризика болести COVID - 19изазване вирусом SARS-CoV-2, а којима се осигурава безбедност запослених и безбедност корисника услуга.

                                                                                                                    ЗА К Љ У Ч А К

Да се корисницима посебне новчане накнаде са евиденције Центра за социјални рад општине Алексинац дистрибуира одређен број преосталих пакета у виду хране, дезинфекционих средстава и средстава за личну хигијену предвиђених закључком број: II/ 217-72, од дана 10.04.2020. године.

                                                                                                                    ЗА К Љ У Ч А К

Да Штаб за ванредне ситуације за територију општине Алексинац, ради даље дистрибуцује, стави на располагање Црвеном крсту општине Алексинац донацију фирме „Магна“ од 10.000 маски.

                                                                                                                    ЗА К Љ У Ч А К

Да Штаб за ванредне ситуације за територију општине Алексинац, ради даље дистрибуцује, стави на располагање Црвеном крсту општине Алексинац донацију ЈП Пошта Србије од 3.300 маски и 6.600 рукавица.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here