Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

ОДРЖАНА 72. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

У петак, 27. новембра, одржана је 72. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Ненад Станковић, председник општине Алексинац, а на дневном реду нашле су се 4 тачке.


Најпре су већници усвојили записник са претходне седнице, одржане 13. новембра. У наставку, усвојена је Одлука о измени и допуни одлуке о комуналном уређењу, а која се односи на проширење територија у којима ће ЈКП „Комуналне услуге“ обављати своју основну делатност. Наиме, Јавно-комунално предузеће „Комуналне услуге“ Алексинац, убудуће ће своју делатност обављати и у насељима Бели Брег, Врћеновица, Вукања, Горња Пешчаница, Горње Сухотно, Горњи Адровац, Горњи Крупац, Гредетин, Дашница, Добрујевац, Доња Пешчаница, Доње Сухотно, Доњи Крупац, Јаковље, Каменица, Копривница, Крушје, Кулина, Липовац, Лознац, Лоћика, Љуптен, Мали Дреновац, Породин, Преконози, Пруговац, Радевац, Рсовац, Станци, Црна Бара, Честа, Чукуровац, Шурић и Врело.

Општинско веће, између осталог, дало је сагласност на Предлог решења о измени решења о одређивању доктора медицине за стручно утврђивање времена и узрока смрти умрлих изван здравствене установе. Убудуће, послове мртвозорника обављаће др Ненад Марковић, специјалиста ургентне медицине из Хитне помоћи Алексинац.

На крају седнице усвојен је Предлог Правилника о поступку унутрашњег узбуњивања. Овим Правилником уређује се поступак унутрашњег узбуњивања код послодавца Општинске управе општине Алексинац.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here