Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Општина Алексинац потписала Споразум са НСЗ о реализацији програма или мера активне политике запошљавања за 2015. годину

UGOVOR ZAPOSLJAVANJE 2015Канцеларија за локални економски развој општине Алексинац (КЛЕР) организовала је данас потисивање Споразума о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма или мера активне политике запошљавања за 2015. годину између Општине Алексинац и Националне службе за запошљавање. 

Споразум су потписали председник општине Алексинац, Ненад Станковић и директор НСЗ – филијале Ниш, Бобан Матић.

Предмет овог споразума је учешће Општине Алексинац у финансирању и реализацији мере активне политике запошљавања предвиђених Локалним акционим планом запошљавања Општине Алексинац за 2015. годину.

За реализацију ове мере обезбеђена су средства у укупном износу од 6.976.744,19 динара, од чега Општина Алексинац учествује са износом од 3.000.000 динара, а НСЗ са износом од 3.976.744,19 динара.

Према речима помоћнице председника општине за локални економски развој, Данијеле Петковић, у складу са динамиком реализације Локалног акционог плана запошљавања општине Алексинац, очекује се да Јавни позив буде расписан у августу.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here