Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана 66. седница Општинског већа

VECE 66 2015Јуче су у општинском здању општински Већници одржали своје 66. заседање. На дневном реду нашло се 16 тачака.

Општински Већници дали су сагласност на други Јавни позив за финансирање или суфинансирање програма/пројеката удружења грађана у области физичке културе општине Алексинац. Реч је о редовној процедури, а тиче се пројеката који су од јавног интереса за локалну заједницу и којима се остварује општи интерес кроз учешће спортских организација у клупским такмичењима, спорт од значаја за општину Алексинац и школски спорт. Укупан износ средстава планиран за финансирање/суфинансирање програма/пројеката удружења у области физичке културе из буџета општине Алексинац у 2015. години износи 21.500.000 динара, а овим јавним позивом биће расподељено 11.526.000 динара. Реч је о финансирању програма/пројеката који ће се реализовати најкасније до завршетка јесење сезоне, односно до 25.12.2015. године.

Осим поменутог, чланови Општинског већа усвојили су и одлуку о расписивању Конкурса за пројекте производње медијских садржаја. Реч је о суфинансирању пројеката из буџета општине Алексинац ради остварења јавног интереса у области јавног информисања за 2015. годину. Укупан износ средстава намењен за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања из буџета општине Алексинац, за расподелу по овом конкурсу износи 500.000 динара. Конкурс се расписује за пројекте који ће се реализовати у 2015. години.

Између осталог, на јучерашњем заседању Већа дата је сагласност на Предлог Измена и допуна Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине за 2015. годину, као и на Радни план за припрему програмског буџета (ПБ) и Плана капиталних инвестиција (ПКИ) општине Алексинац.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here