Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Јачање сарадње привредника, локалне самоуправе и РПК Ниш

RPK KLERКанцеларија за локални економски развој општине Алексинац и Регионална привредна комора Ниш у четвртак, 30. априла 2015. године, у сали СО Алексинац са почетком у 12 часова организују заједнички састанак привредника општине Алексинац, представника локалне самоуправе, Регионалне привредне коморе и Клуба инвеститора.

На овом састанку привредници општине Алексинац имаће прилику да се ближе упознају са радом Регионалне привредне коморе Ниш и Клуба инвеститора, са резултатима и функционисањем Слободне зоне Пирот, као и плановима за формирање Слободне зоне Алексинац. На састанку привредници ће моћи и да предложе своје представнике за чланове Привредног савета општине Алексинац, као и остале теме о којима желе да разговарају.

Овом приликом присутнима ће се обратити заменик председника општине Алексинац Чедомир Ракић, председник РПК Ниш и извршни директор Слободне зоне Пирот др Драган Костић, потпредседник РПК Ниш Небојша Богдановић, генерални секретар РПК Ниш Владимир Додић, као и директор компаније Грамер Алексинац и председник Клуба инвеститора Пјерлуиђи Гионе.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here