Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана седница Скупштине

SEDNICA SO 30На јубиларној 30. седници Скупштине општине Алексинац, између осталог, усвојена је одлука о промени Статута општине Алексинац, одлука о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета Општине, као и одлука о усвајању Оперативног плана одбране од поплава за воде II реда за 2015. годину.

Одлуком о промени Статута општине Алексинац извршено је његово усклађивање са Законом о одбрани, који прописује да су јединице локалне самоуправе, у оквиру свог делокруга, одговорне за стање припрема за одбрану, као и за стање припрема привредних друштава, других правних лица и предузетника преко којих грађани непосредно задовољавају своје потребе, као и за реализацију задатака из Плана одбране Републике Србије.

На основу поднетог захтева општине Алексинац, Државна ревизорска институција дала је сагласност за ангажовање лица које испуњава услове за обављање послова ревизије финансијских извештаја, у циљу обављања екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине Алексинац за 2014. годину. Након ове одлуке Скупштине, уследиће спровођење поступка по Закону о јавним набавкама за избор лица које ће обавити ревизију.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here