Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана седница Већа

SEDNICA VECA 2015 62На 62. седници Општинског већа општине Алексинац одржаној јуче усвојене су измене и допуне Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији Општинске управе, дата је сагласност на Правилник о организацији и систематизацији радних места Центра за културу и уметност и усвојене су измене и допуне Програма пословања ЈКП „Комуналне услуге“ Алексинац за 2015. годину.

 

Измене и допуне Правилника о унутрашњем уређењу и систематизацији Општинске управе условљене су потребом за усклађивањем са Законом о заштити од пожара и Законом о ванредним ситуацијама, а ограничене и даље важећом уредбом владе Србије о забрани запошљавања у јавном сектору. Као резултат тога, уведена су нова два и укинута два постојећа радна места. Општинска управа ће убудуће имати радна места Одговорног лица за заштиту од пожара и Регистратора регистра обједињених процедура и послова ванредних ситуација.

Новом систематизацијом радних места у Центру за културу и уметност општине Алексинац предвиђено је да ова установа има 23 радника. Нова систематизација у складу је са Законом о култури, Статутом ове установе, као и са Уредбом о коефицијентима за обрачун и исплату плата запослених у јавним службама, и према речима директора Борислава Јовановића, представља „полазну основу за јасније и прегледније пословање Центра за културу и уметност“.

Изменом Програма пословања ЈКП-а „Комуналне услуге“ Алексинац за 2015. годину у делу инвестиционих улагања, 8 милиона динара првобитно намењених за набавку специјалног возила за уклањање непрописно паркираних возила, популарног „паука“, преусмерено је за набавку камиона смећара.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here