Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Одржана седница Општинског већа

SEDNICA VECE 50Данас је у згради Општинске управе одржана јубиларна, 50. седница Општинског већа општине Алексинац. Седницом је председавао Чедомир Ракић, заменик председника Општине, а на дневном реду нашло се 7 тачака.

Прва тачка дневног реда односила се на разматрање Предлога Одлуке о расподели средстава из буџета општине Алексинац опредељених за суфинансирање у области спорта - категорија фудбал, по другом Јавном позиву. Овом одлуком нерасподељена средства у износу од 1.790.000 динара додељују се фудбалским клубовима којима су се трошкови такмичења увећали због промене система такмичења, пласмана у виши ранг или повећаног броја утакмица. Одлука је једногласно усвојена.

У наставку седнице усвојен је и Предлог измене Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине за 2014. годину. Ради се о предлогу који је на прошлој седници Већа усвојен и послат Министарству пољопривреде и заштите животне средине на сагласност. Како је поменута сагласност од Министарства добијена, Веће је и формално потврдило ову одлуку. Да подсетимо, ради се о одлуци којом се средства добијена наплатом накнаде за заштиту и унапређење животне средине у новембру и децембру прошле године, у износу од 5.945.178 динара, увршћују у поменути Програм коришћења средстава овог фонда. Како би се што пре омогућила услуга редовног одвожења комуналног отпада у што већем броју насељених места, овом изменом поменута средства усмеравају се за набавку додатног броја контејнера за прикупљање комуналног отпада, чиме се територија са које се комунални отпад организовано прикупља додатно проширује.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here