Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Јавни позив за доделу јавних признања

ALEKSINAC GRBКомисија за доделу јавних признања је на јуче одржаној седници усвојила предлог о расписивању Јавног позива за подношење предлога за доделу јавних признања општине Алексинац.

Иницијативу за доделу јавних признања општине Алексинац за 2014. годину сви заинтересовани субјекти могу поднети у периоду од 29.04. до 15.05.2014. године, написарници Општинске управе општине Алексинац (канцеларија број 13) или путем поште на адресу:

 

Општинска управа општине Алексинац

- Служба за скупштинске послове -
Књаза Милоша 169

Канцеларија 41

18220 Алексинац

           са назнаком „За Комисију за доделу јавних признања

Иницијативу са образложењем за додељивање јавних признања могу поднети предузећа, установе и друге организације, месне заједнице, удружења грађана и органи Општине.

Јавна признања (плакета, награда Општине, похвала и звање почасног грађанина Општине) дају се појединцима, предузећима, установама, месним заједницама, удружењима и другим организацијама за нарочите заслуге за општину Алексинац, остварене у области привреде, образовања и васпитања, науке и културе, здравствене и социјалне заштите, друштвене бриге о деци, физичке културе, заштите животне средине и другим областима.

Предлог за доделу јавних признања подноси се у писаној форми, уз обавезу свеобухватног образложења. Уз предлог се прилаже и документација:

- име, презиме и адреса кандидата, односно правног лица (радна биографија кандидата);

-публикована дела, каталоге, критике, мишљења, похвале, захвалнице или друга одговарајућа документација.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here