Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

Обавештење Одбора за обележавање историјских догађаја, годишњица и јубилеја општине Алексинац

GORNJI ADROVAC 2013Поштовани суграђани,

Одбор за обележавање историјских догађаја, годишњица и јубилеја општине Алексинац у понедељак, 02.9.2013.године обележава 137. годишњицу Боја код Горњег Адровца, у порти цркве Свете Тројице у Горњем Адровцу.

За превоз грађана до Горњег Адровца и обратно, обезбеђен је аутобус са поласком у 09.30 часова, испред Центра за културу и уметност у Алексинцу. Број места је ограничен.

Информације путем телефона 018/809-016

Штампа

Програм обележавања годишњица битака

BITKE 2013Према календару обележавања историјских догађаја у општини Алексинац у недељу 25. августа биће обележена 137. годишњица Шуматовачке битке. У понедељак, 2.септембра обележиће се 137. годишњица боја код Горњег Адровца, а у среду 4.септембра 207. годишњица битке на Делиграду.

Штампа

Млади без граница

MLADI BEZ GRANICAПоводом 12. августа, Међународног Дана младих, организоване су игре на води за младе Нишавског округа под називом "Млади без граница". Игре су одржане на безенима Чаир у Нишу. Екипа Канцеларије за младе општине Алексинац је у конкуренцији 9 екипа из свих општина Нишавског округа (Ражањ, Мерошина, Сврљиг, Дољевац, Гаџин Хан, Град Ниш, Коалиција Иницијатива младих Ниш, Волонтери музичког фестивала Нишвил и Спортисти града Ниша) освојила прво место. Канцеларију за младе општине Алексинац представљала је екипа у саставу : Милан Ђорђевић, Горан Стојановић, Бобана Петровић, Милица Митровић, Душан Стојановић и Милан Живановић.