Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
UK Bookmakers
Штампа

Већници усвојили Извештај о раду општинске управе и нове Нацрте оснивачких аката

VECE 2013 16У петак, 15. марта, одржана је 16. по реду седница Општинског Већа. На дневном реду нашло се 26 тачака.

Општински већници су најпре усвојили ребаланс буџета општине Алексинац за 2013. годину, као и одлуку о ангажовању ревизора за завршни рачун за 2012. годину. Иначе, разлог ребеланса општинског буџета је увећање укупних прихода и примања буџета за 60.054.832,00 динара. У оквиру текућих прихода најзначајније увећање односи се на приходе од пореза на капиталне инвестиције који је увећан за 22.000.000,00 динара.

Овај облик прихода увећан је прометом привредног друштва "Алпос" д.о.о. у стечају. Што се тиче расхода општинског буџета, најзначајније увећање извршено је у оквиру основног и средњег образовања, пре свега због увећаних потреба везано за финансирање инвестиционих радова на школским објектима.

Осим поменутог, чланови Већа су у наставку седнице усвојили и Извештај о раду општинске управе општине Алексинац за 2012. годину, извештаје о пословању и финансијске извештаје за претходну годину свих јавних предузећа и установа, као и нове Нацрте оснивачких аката јавних предузећа на основу Закона о јавним предузећима.

Већина тачака са дневног реда Општинског Већа наћи ће се пред алексиначким одборницима 25. марта, за када је заказана 13. седница Скупштине.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
All CMS Templates - Click Here