Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

Одржана 19. седница Општинског Већа

Vece-2013-19Данас је у сали СО Алексинац одржана 19. седница Општинског Већа. На дневном реду нашло се 7 тачака.

Алексиначки већници најпре су дали сагласност на закључак Одељења за утврђивање, наплату и контролу јавних прихода. Наиме, донета је одлука да се рок 31. јануар 2013. г. до кога су порески обавезници били у обавези да уплате текуће обавезе доспеле за плаћање почев од 1. новембра 2012. до 31. децембра 2012. год., помери на 31. март 2013. године.

Штампа

КЗМ финансира 4 мини пројекта НГМ

KZM LOGO

Недавно је завршен конкурс Канцеларије за младе општине Алексинац за неформалне групе младих, које су могле да конкуришу са мини пројектима који за циљ имају побољшање живота младих, а чија вредност не прелази 35.000,00 динара.

Штампа

Данас заседао Штаб за ванредне ситуације

STAB ZA VS 2013-03-29Чланови Штаба за ванредне ситуације општине Алексинац су на данашњој седници усвојили решење о формирању Оперативног штаба за одбрану од клизишта. У надлежности поменутог Штаба наћи ће се сагледавање и праћење стања евидентираних клизишта, али и појаве нових, сагледавање угрожености људи, као и животне средине, али и предузимање превентивних и оперативних мера заштите како би се у случају појаве клизишта смањио ризик од последица.

Штампа

Друго заседање Општинског Већа у истом дану

VECE 2013 17У току јучерашњег заседања алексиначке Скупштине одржана је још једна седница Општинског Већа. На дневном реду нашле су се три тачке.

Већници су најпре дали сагласност на измене и допуне програма инвестиција за основно и средње образовање за 2013. годину. Усвојена је и одлука о утврђивању потреба за трајно решење стамбених питања избеглица на територији општине Алексинац, као и измене и допуне финансијског плана физичке културе за 2013. годину које предвиђају финансирање здравствених прегледа играча.