Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

Расписан јавни конкурс Фонда за развој пољопривреде

FOND ZA RAZVOJ POLJOPRIVREDE LOGOФонд за развој пољопривреде општине Алексинац расписао је Јавни позив за подстицајна средства за инвестиције у пољопривредна газдинства која се баве производњом поврћа.

Реч је о инвестицијама у пољопривредна газдинства која се баве производњом поврћа у виду набавке нове опреме и то: набавку опреме, односно материјала за производњу поврћа у заштићеном простору, набавку опреме и механизације за наводњавање поврћа и набавку опреме за заштиту од болести, штеточина и корова.

 

Средства одвојена за ову намену утврђују се у износу од 70% вредности реализоване и у потпуности исплаћене инвестиције. Подстицаји за инвестиције могу се остварити по кориснику подстицаја у максималном износу од 100.000,00 динара за опрему купљену у периоду од 01.10.2012. до 07.02.2013. године. Средства се додељују као наменска и бесповратна.

Захтев за доделу подстицаја доставља се преко писарнице Општинске управе у времену од 7 до 14 часова, а насловљено на Одсек за пољопривреду - Фонд за развој пољопривреде општине Алексинац, улица Књаза Милоша 169. Захтев се подноси на обрасцу који можете преузети у згради Општинске управе Алексинац, канцеларија бр. 35.

Конкурс је отворен од 31.01.2013. год до 07.02.2013. год.