Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

Новогодишњи пријем директора републичких установа

PRIJEM DIREKTORA REPUBLICKIH USTANOVA 2013Данас је у сали Скупштине општине Алексинац одржан неформални састанак руководства општине Алексинац са представницима установа са територије наше Општине чији је оснивач Република Србија. Директоре и руководиоце угостили су председник Општине Ненад Станковић, заменик председника Чедомир Ракић и начелник Општинске управе Дејан Милошевић.

Штампа

Одржана 20. седница Скупштине

SEDNICA SO 2013 20Данас је у згради Општинске управе одржана 20. седница Скупштине општине Алексинац. Седницом је председавао Грујица Вељковић, председник Скупштине, а на дневном реду су се нашле 4 тачке. Седница је имала радни и свечани део.

Штампа

Додељене награде најбољим студентима

DODELA NAGRADA NAJBOLJIM STUDENTIMA 2013Јуче су у свечаној сали Скупштине општине Алексинац додељене награде најуспешнијим студентима стипендистима Фонда за таленте општине Алексинац. Награде су студентима уручили Ненад Станковић, председник Општине и Чедомир Ракић, заменик председника.

Штампа

Округли сто са циљем умрежавања пружаоца услуга особама са сметњама

OKRUGLI STO TICA 2013У петак 27. децембра, у просторијама Туристичко-информативног центра Алексинац одржан је округли сто са циљем умрежавања пружаоца услуга особама са сметњама на територији општине Алексинац.