Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

Покрени се за посао!

POKRENI SE ZA POSAOПочиње нови циклус националног конкурса ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО који помаже покретање малих и породичних предузећа широм Србије захваљујући финансијској подршци компаније Филип Морис. 

Кроз програм „Покрени се за посао“ додељују се бесповратна средства за куповину опреме неопходне за покретање или унапређење сопственог бизниса. Осим тога корисницима је на располагању велики број обука, као и саветодавна помоћ економских стручњака који ће их упутити у основе малог предузетништва.

Штампа

Породични приручник за понашање у ванредним ситуацијама

VANREDNES SITUACIJE PRIRUCNIK 2013У последњих 30 година, вишеструко је повећан број катастрофа у свету, као и разарајући ефекат које имају на друштво и околину. Искуства Републике Србије, која се током протеклих година суочила са бројним катастрофама које су за последицу имале људске жртве, патњу и материјалну штету, потврђују чињеницу да ванредне ситуације попут елементарних непогодa и техничко-технолошких акцидената, нарушавају безбедност и опстанак читавих насеља, па и региона.

Штампа

ОБАВЕШТЕЊЕ

VASAR 2013Дана 27.10.2013. године на делу улице Војске Југославије, од улице Душана Тривунца до улице Устаничка, одржава се традиционални вашар „Петковдан“ у Алексинцу.

За потребе организовања вашара биће привремено затворена улица Војске Југославије за сав саобраћај у периоду од дана 26.10.2013. године од 15 часова до 27.10.2013. године до 21 час.

Штампа

Нова мрежа судова - Основни суд поново у Алексинцу

OSNOVNI SUD ALEKSINACПрема предлогу Закона о седиштима и подручјима судова и јавних тужилаштава који ће се ускоро наћи пред народним посланицима предвиђено је постојање Основног суда у Алексинцу за територију општина Алексинац, Ражањ и Сокобања, са судском јединицом у Сокобањи.