Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

Нове инвестиције "Грамера" у Алексинцу

POTPISIVANJE UGOVORA GRAMMERМинистар финансија и економије Млађан Динкић потписао је са представницима немачке фирме "Грамер група" уговор о отварању нове фабрике у Алексинцу.

Како је истакао Динкић, нова фабрика ће запослити 520 радника, до краја следеће године, а по сваком раднику влада ће Грамеру дати 7.000 евра.

Штампа

Промоција књиге "Сузе Светог Николе"

SUZE SVETOG NIKOLEАлексиначка библиотека "Вук Караџић" у четвртак,  18. јула, биће домаћин још једног културног дешавања.

Реч је о промоцији књиге  "Сузе Светог Николе", аутора Бранислава Јанковића, који се после дугогодишњег бављења новинарством успешно опробао и као писац - ово му је друга књига у издању београдске "Лагуне".

Штампа

Обавештење о извођењу гађања

POLICIJSKA ZNACKAПолицијски службеници полицијске управе у Нишу изводиће гађање на стрелишту „Шуматовац“ у периоду од 29.07. до 31.07.2013. године. Наведених дана у времену од 08:30 до 15:00 часова на простору стрелишта забрањује се кретање, задржавање и боравак људи, животиња, моторних возила и сточних запрега. Стрелишни простор у којем се изводи гађање биће обележен црвеним барјачићима, таблицама са натписом „НЕ ИДИ ДАЉЕ – ГАЂА СЕ“ и обезбеђен стражарима.

Штампа

"На Морави воденица стара" - 13. и 14. јул 2013.

NA MORAVI VODENICA STARA 2013Традиционална културно-туристичка манифестација „На Морави воденица стара“ која се под покровитељством Скупштине општине Алексинац одржава овог викенда, 13. и 14. јула, биће 49. по реду. Из Општинске организације за туризам и спорт која је организатор ове манифестације најављују богат програм.