Пратите нас на друштвеним мрежама
facebook-icon      skype-icon      twitter-icon      youtube-icon   
Штампа

Председник општине примио победнике такмичења „Блог за безбедан интернет“

DSC 4818Председник општине Ненад Станковић примио је јутрос у свом кабинету ученице ОШ „Вук Караџић“ из Житковца, иначе победнице такмичења „Блог за безбедан интернет“.

На поменутом такмичењу, иначе републичког карактера, ученице Сања Петровић, Катарина Миладиновић и Јована Милановић освојиле су I место и специјалну награду.

Штампа

Одржана 16. седница СО Алексинац

PB200187На последњој седници алексиначке Скупштине, одржаној 20. јуна, одборници су разматрали и усвојили свих 26 тачака дневног реда.

На самом почетку 16. седнице, усвојен је предлог Одлуке о завршном рачуну буџета општине Алексинац за 2012. годину. Према извештају Одељења за финансије општине Алексинац, остварени текући приходи, примања и пренета средства у завршном рачуну буџета општине Алексинац за 2012. годину износе 1.204.033.766,00 динара, док је износ остварених текућих расхода и издатака 1.043.377.646,00 динара.

Штампа

Пријем Ирене Раце, студента генерације ПМФ-а

DSC 4813Јуче су у згради Општинске управе председник општине Алексинац Ненад Станковић и председник СО Грујица Велјковић уприличили пријем студента генерације Природно-математичког факултета у Нишу – катедра за биологију, Ирене Раце из Алексинца.

Штампа

Три наставника из Алексинца награђена на конкурсу "Дигитални час 2013."

DIGITALNI CAS 2013Државни секретар Татјана Матић, свечано је уручила дипломе наставницима основних школа, победницима наградног конкурса Дигитални час 2012/2013, у просторијама Клуба посланика. Том приликом, истакла је да технологија пружа невероватне могућности за побољшање и унапређење квалитета образовања и стручног оспособљавања у Србији, а да образовање засновано на ИКТ и осталим дигиталним алатима, треба развијати што брже и делотворније.